Bara en sak kvar att säga

Dagen är slut och även om det lockar väldigt mycket att stanna uppe och se på filmen på kanal 5 så ska jag stänga av datorn och TV:n och gå till sängs! Jag tänkte nämligen gå upp skapligt imorgon och ge mig iväg till skolan. Även om jag är schemafri tänkte jag sätta mig i biblioteket och plugga! Jag får ju ingenting gjort här hemma, så det känns lika bra. Vi får se om det hjälper.

Så nu finns det bara en sak till att säga idag…

…I bid you goodnight!

This entry was posted in Allt och ingenting. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>