Den perfekta människan

Så gick det med mina planer att gå upp tidigt idag. Skulle gå upp 8 tänkte jag, men klockan var nog 9 när jag kom upp. Inte så bra, men nu ska jag slänga i mig lite frukors och göra mig i ordning så åker jag iväg till skolan sen. För idag ska det pluggas!!

Kom på att jag glömde ju totalt bort att säga vad jag tyckte om teatern igår kväll. Klass N3 på min gamla gymnasieskola hade gjort en pjäs som heter Den perfekta människan. På 10 veckor har de utformat allting själva, från manus till decor. Och jag måste säga att de hade gjort ett otroligt bra jobb! Pjäsen var välgjort, rolig och det var en väldigt bra story. Ta 6 ytterligheter för att sätta ihop den perfekta människa. Och när den perfekta människan skulle avslöjas… så stod det en spegel där. Mycket fyndigt! Bra gjort klass N3!!


Den perfekta människan får 4 av 5 toast. Kanonkul!!

This entry was posted in Allt och ingenting. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>