en helt vanlig söndag?

Jag har redan varit igång sedan kl 8 idag, men nu tyckte jag att det var dags att uppdatera bloggen. Jag var iväg och sjöng på morgonen. Vi var lite sega idag efter gårdagens röj. Men det är alltid lika kul att sjunga så det gick bra att kravla upp ur sängen i morse.

Nu är det plugg som väntar hela dagen. Snart ska vi äta och sen drar jag iväg till Sandra (the Loord!) för lite gemensam diskussion, det är alltid lättare att lära sig då!

Vad har jag gjort mer under förmiddagen då? Jag har köpt hem varor från CDON.COM. Vet inte varför jag alltid handlar där, men jag gillar den sidan bäst! Så nu har vi spenderat en massa onödiga pengar igen, men älskar man film och musik så gör man!

Vad har jag beställt? Det får ni se när de dimper ner i brevlådan!

Nu återgår vi till kära Bernt Gustavsson!

This entry was posted in Vanlig vardag.... Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>