Fredagskväll!!

Jag kom hem från skolan vid halv sju ikväll, lite segt, men nu tycker jag att jag kan unna mi en pluggfri fredagskväll efter dagens effektiva arbete! Jag tvivlar fortfarande på att jag kommer klara tentan, men man kan inte plugga jämt, ibland måste man slappna av.

Nu står maten i ugnen och Tv:n ska inte stängas av förrän läggsags. Vad jag ska se vet jag inte än, det får vi se. NU har jag inget mer att säga. Vi hörs senare

Djupt fokuserad i pluggandet

 

This entry was posted in Vanlig vardag.... Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>