Helena tipsar…

Kvällen tycks ha gått alldelles för fort och jag inser (mot min vilja) att jag nog bör gå och lägga mig. Imorgon bär det av till Örebro med köran! Kul!

Det blev i stort sätt HEROES för hela slanten ikväll. Åh vad jag älskar den serien. Problemet är bara att det är så svårt att slita sig, man vill bara se mer och mer och sen är klockan sent. Har ni inte sett Heroes tipsar jag er till att göra det. Mycket bra serie!

Tittade även på ett par avsnitt av The Big Bang Theory som gick på femman (också en väldit bra serie) och då ser jag en reklam för en ny serie som ska börja nästa vecka. Den heter The Forgotten och handlar om vad som händer efter de att polisen gjort allt de kan för att lösa ett fall, men inte lyckats. Jag tycker att det låtar lite likt Cold Case, men lite mörkare. I alla fall är det en serie som jag absolut ska titta på så får vi se om den är bra. Det går bara en massa bra serier nu. Desperet Housewifes, Grey’s Anatomy, Criminla Minds (för att nämna några). Nästa vecka blir en enda lång kriminalvecka. Först CSI: triologin mån-ons, sen the Forgotten och Criminal Minds på torsdag. Me like!

Missa inte the Forgottentorsdag kl.20.00


Just det. Jag såg lite på Skavlan ikväll och Ola Salo var på besök. Vill bara påpeka att jag tycker det var lite synd att han klippte av sig det långa håret. Han passade i det ^^

 

Nu ska jag gå och knyta mig. Godnatt!

(uppdatering: Ny kategori skapad)

This entry was posted in Helena tipsar.. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>