Helena tipsar…

Snart ska jag ner till stan och hoppa på bussen till Örebro. Det blir en dag full med sång och det ska bli jättekul!

Tänkte först tipsa om en sak. Är du sån som känner av om det är nickel i örhängen? Jag älskar örhängen och köper ofta nya par, men ibland kan jag inte använda vanliga eftersom nicklet i örhängena gör öronen irriterade. Men då har jag kommit på ett knep förstår ni!

 

Om du har genomskinligt nagellack hemma är det jätte enkelt att fixa örhängen som inte ”kliar” Stryk bara ett tunt lager nagellack på kroken man hänger i öronen och låt det torka. Klart! Du har nu ett par ”irritationsfria” örhängen. Mycket mycket bra!

This entry was posted in Helena tipsar.. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>