Påsklov!!

Jag orkade inte skriva någonting igår. Jag spenderade hela dagen i någon slags dimma av pluggångest. Men nu är tentan avklarad och jag har påsklov! Så underbart skönt att vara helt ledig för en  gångs skull. Och det är sol och ljust ute så det gör livet bara ännu bättre!

Idag kom mina filmer i brevlådan och Helena är glad!

dessa varor är nu delar i min samling. Man måste passa på när man har råd. När jag väl bor själv sen får man nog trappa ner på lyxet med massa nya filmer. Men är man filmtokig så är man :)

This entry was posted in Allt och ingenting. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>