Dagens låt

Idag vill jag lägga upp en låt med ett riktigt bra band. Nämligen Paramore. Paramore har väldigt bra låtar och jag lyssnar oftast på dem när jag vill bli på gott humör. Men den här låten tycker jag är väldigt fin. Jag myser när jag hör den här.

Paramore – The Only Exception

Nu blir det Arn för hela slanten. Det är en bra serie det!!

This entry was posted in Tune of the day.. Bookmark the permalink.

One Response to Dagens låt

  1. Emma says:

    Hej! Hittade hit. Håller med Paramore är grymt bra alltså! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>