Happysocks!

Jag spenderade hela gårdagen i systerns ägo. Först måla och fixa ute i deras hus, sen barnvakt så att de kunde fortsätta att pula. Idag har jag också hjälpt syrran med familj, men idag var det packa som stod på schemat. Så nu är lägenheten tömd. Snart är det min tur!! Imorgon blir det flyttstädning.

Eftersom varje par strumpor jag haft den här veckan har gått sönder så har jag nu beställt nya strumpor från happysocks.comHappysocks har de bästa strumporna. De är snygga, sköna och ja, man blir glad av dom! Mycket mycket färg. Happysocks är unisex och finns i många storlekar!

Egentligen skulle jag jobba ikväll, men Helena mår inte alls bra, så det blir nog ingenting med det. Jag hostar, nyser, snorar och har feber och huvudvärk. Jag hoppas de hittar någon annan som kan jobba, för jag pallar inte.

This entry was posted in Allt och ingenting. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>