Barnvakt

Sitter just nu med två tjejer och vi är alla fulla av pannkakor i magen. Måste erkänna att jag är ganska bra på att steka pannkakor, man har ju fått en hel del träning. När jag började som barnvakt för lite drygt 6 år sedan var jag barnvakt varje torsdag och varje torsdag står det pannkakor på menyn i den här familjen. Och jag vet, det är onsdag idag, men för enkelhetens skulle så fick pannkakorna flytta en dag.

Förövrigt så består kvällen av läxsläsning och barnprogram. Sen blir det visst halv åtta hos mig om banen får bestämma. Men klockan 8 är det läggdags. Är det någonting de är noga med i den här familjen är det läggningstider. Dessa tjejer behöver mycket sömn! Vilket är skönt för min del för då kan jag spendera resten av kvällen med att ”plugga” eller kanske snarare kolla på några avsnitt av True Blood som jag fått av min kära bror.

Nu ska jag ägna mig åt barnen. Hör av mig senare.

mätta och belåtna :)

This entry was posted in Vanlig vardag.... Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>