God Morgon

Jag har egentligen varit uppe ganska länge. Sov förvånansvärt bra inatt så det var skönt, men det blev ändå en tidig morgon. Barnen skulle gå till skolan vid halv åtta och det tar en stund att få upp dom, men nu är de i skolan och jag är hemma.

Jag har satt på två maskiner tvätt och väntar på att de ska gå färdigt. Jag är inte ett stort fan av tvättstugan här. Det är vanliga hushållsmaskiner så de tar ganska långt tid. Skillnad var det med tvättstugorna på Drabanten. De var stora och snabba. Jag kunde vara klar med all min tvätt på 2 timmar. Här tar det minst 4…

Dagen ser ganska lugn ut. Jag är schemafri idag så jag ska slappa lite, men även plugga en hel del för på måndag är det tentadags! Ikväll är det rep med Holgerkören (berättar mer om det senare) och jag funderade även på att baka lite bröd.. Men nu ska jag lägga mig i soffan och titta på gårdagens avsnitt av Grey’s Anatomy!

kram på er!

This entry was posted in Allt och ingenting. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>