Inte som det var tänkt..

.. utan mycket bättre!

Kvällen alltså. Det blev inte riktigt som jag planerat. R blev ledsen vid läggning för att hon saknade mamma. Det är mysigt att se hur mycket E älskar sin syster. Hon ser verkligen efter sin syster och vill att hon ska må bra. Eftersom R var lite ledsen kröp vi alla tre ner i deras föräldrars säng och jag satte igång med högläsning ur Lotta på Bråkmakaregatan och Nicke nyfiken. Sen ville de inte att jag skulle gå. Så jag har legat den senaste 1,5 timmen och myst med barnen tills de somnade. Och nu sitter jag här framför datorn igen. Det är kul när barnen visar att de tycker om en, det gör det hela så meningsfullt på nått sätt.

Nu ska jag i alla fall se minst ett avsnitt av True Blood innan jag nannar kudden…

Under tiden ger jag er en purfärsk ny sång från Dave Days!

Dave Days – What Does it Take

älskar Dave Days!

This entry was posted in Tune of the day.. Bookmark the permalink.

One Response to Inte som det var tänkt..

  1. karin says:

    Tack så mycket!:) ja det är så roligt som det ser ut också som tur är:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>