myskväll

Ikväll har jag haft en myskväll med mig själv. När jag kom hem från körövningen var jag kall ända in i benmärgen, så jag kröp i ett par mysbyxor, mina grodtofflor och kröp ner under en filt i soffan. Sen drack jag te och åt av mitt nybakade bröd. Ja jag bakade faktiskt bröd idag! Jag brukar alltid tänka att jag ska göra en massa, men så blir det aldrig av. Men idag blev det bakning gjort och bra blev det!!

Nu har jag sett klart på säsongens första avsnitt av Criminal Minds och sitter nu med en ansiktsmask på mig. Vilken ansiktsmask använder jag då? Jo nämligen

Tycker den är väldigt skön. Man känner hur den öppnar porerna och verkar på djupet.

Men nu är det dags för mig att gå och borsta tänderna för nu är jag väldigt trött. Imorgon är det sista lektionen i Geometrikursen och på måndag är det tenta..

Godnatt!

This entry was posted in Allt och ingenting. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>