Plugga på

Sitter här på Linköpings universitet och våndas över den tenta som ska skrivas på måndag. En tenta om geometri… Det vi håller på med är betydligt mer komplicerat än gymnasiematte. Du måste kunna bevisa varför det är som det är.

Jag kände mig ganska hoppfull inför den här tentan tills alla genomgångar av gamla uppgifter idag. Nu känner jag mig lite tveksam till hur det här ska gå… Och att Holger tar upp hela helgen gör inte att tentaplugget blir så intensivt som det borde. Men missförstå mig rätt. Holgerspexet är jättekul och jag klagar inte på att jag har en ursäkt att inte sitta med tentan.

Nu ska jag göra det sista i skolan sen ska jag hem om städa köket!

This entry was posted in Det glamorösa livet som student. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>