Sug efter vinter!?

Jag sitter här och funderar på vart mitt sug efter vintern har tagit vägen.  Jag har alltid älskat vintern och jublat över den första snön, men i år är det annorlunda. Jag tror att förra vintern förstörde min vinterglädja. Den var så lång och snön vägrade att försvinna. Kan det vara så att jag fick en överdos av vintern?? Jag får nästan lite panik när jag tänker på att vakna upp med med en vit gräsmatta utanför fönstret.

En stor del kan nog bero på att jag inte cyklar när det är snö ute (har ramlat för många gånger) och jag blev väl så less på det förra vintern att jag absolut inte vill ställa in cykeln igen. Allting tar så mycket längre tid när man måste gå överallt.

Aja, vi tar dagen som det kommer. Det finns i alla fall en positiv sak med hösten/vintern! Alla underbara clementiner, satsumas och apelsiner som är i säsong. Mums. Jag är en riktig clementinmissbrukare.

This entry was posted in Helena tänker till. Bookmark the permalink.

One Response to Sug efter vinter!?

  1. karin says:

    ja den är underbar, och det är helt och hållet kattens förtjänst att den blev så mycsig!:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>