Tillbaka

Jag har varit sugen på att starta upp bloggen igen ett tag nu, men det har varit nått strul med att logga in. Nu har min kära bror hjälpt mig fixa så nu är det uppe och igång igen. Mycket har hänt sedan sist och jag har nu massor att skriva om egentligen, men vi tar det lugnt. En sak i taget. Jag börjar med en mjukstart för att meddela att jag är tillbaka så tar vi det från där.

Nu ska jag snart iväg och vara barnvakt till två mysiga tjejer. Kvällen kommer bestå av pannkaksstekning och läxsläsning. Jag får uppdatera under kvällen!

Vi hörs senare

This entry was posted in Allt och ingenting. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>