Ännu en helg förbi.

Igår låg mitt nät nere hela dagen. Fruktansvärt irriterande! Jag är så trött på Telenor nu så maj månad kan inte komma snart nog. Min bindningstid på det mobila bredbandet går nämligen ut då och då är jag färdig med telenor!

Så en kort uppdatering av helgen då. Igår var jag hos Hanna och det blev lite minifest med massa trevligt folk som jag inte träffat på länge. Det är alltid roligt när man festar ihop med underbara människor som man inte kan träffa ofta nog men ser alldeles för sällan.

Det blev även lite shopping.

Nyinköpt från Lindex.

Nya skor från skopunkten!

Imorgon återvänder jag till verkligheten. Sista två veckorna av praktiken och imorgon vankas utomhuslektion!

This entry was posted in Top shop. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>