Fönstershopping online.

Enda nackdelen med att man får sova ut på söndagen är att det blir svårt att lägga sig i tid på kvällen. Jag hade egentligen tänkt gå och lägga mig vid nio idag, men självklart så fastnade jag framför Wallander – Prästen. Samtidigt som jag tittar på filmen så fönstershoppar jag på nätet. Jag kollar runt på mina favoritaffärer i USA. Självklart saknar jag familjen som jag arbetade hos som aupair, men jag måste erkänna att saknar shoppingen också.

Två toppar som jag vill ha från min favoritaffär American Eagle Outfitters.

Min favorit är den översta och den är jag väldigt sugen på. Jag måste kolla ifall man kan beställa hem till Sverige för det är mycket fint jag vill ha. Jag älskar deras t-shirts, men allra mest deras underkläder. Deras boybrieds är i stort sätt de enda underkläder jag har, men de börjar sjunga på sista refrängen och jag hittar inga bra ersättningar i Sverige…

Nu ska jag göra mig i ordning. Vi får se om jag orkar vara uppe och se hela filmen, jag spelar ju in den så jag måste inte se hela nu. Jag ska ju ändå upp tidigt imorgon och iväg till min VFU.

Godnatt!

Update: Man kan beställa till Sverige!

This entry was posted in Top shop. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>