Går det den här gången?

Jag förstår inte vad det är med mig egentligen. Jag vill så gärna hålla den här bloggen igång och jag har massor att skriva om, men av någon anledning så kommer jag aldrig igång. Min lata sida kommer fram antar jag… Min brist på ork och tålamod kanske. Men nu ska jag göra ett nytt försök i alla fall! Den här våren händer det en massa roligt som jag vill dela med mig av så vi ska se om det håller i sig det här med bloggandet.

Just nu så har jag praktik. En av fyra veckor är avklarade och jag det är verkligen jättekul! Jag har en superbra handledare och är i en jättemysig andraklass. Nästa vecka kommer min handledare och ska bedöma mig, så lite nervös är jag nog, men det ska nog gå bra.

Nu ska jag förbereda tvätt samt städa mina golv. But don’t worry… I’ll be back soon, för nu kör jag igen till 100%.

This entry was posted in Vanlig vardag.... Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>