Ingenting nytt direkt.

Jag antar att ingen har missat TV-succén Så mycket bättre. Det var ju ändå ett tag sen den gick. Jag fick för mig idag att lyssna på låtarna på Spotify och jag insåg att jag inte hade hört alla låtar än. Jag hade inte tidigare lyssnat på tolkningarna av Tomas Di Levas låtar och slogs av hur fina de vad.

Jag är inte alls ett fan av Di Leva och har ganska svårt för honom i allmänhet, men när man lyssnar på hans låtar när någon annan sjunger dem så insåg jag hur fina de egentligen är. När man får borde det där lila störningsmomentet som gör att man i vanliga fall inte orkar lyssna på låtarna :)

Ta den här till exempel:

This entry was posted in Tune of the day.. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>