system down

Mitt internet har strulat i flera dagar och jag har inte kunnat vara online i mer än några minuter. Men nu verkar det fungera igen. Jag hinner inte skriva så mycket just nu för jag ska iväg på bio alldeles strax. Jag har bara en sak att säga just nu.

Jag älskar(!) Glee!!

Hur fantastisk är inte den serien? Jag älskar musiken, storyn, karaktärerna och skådisarna.

Ett exempel på ett underbart klipp ur veckans avsnitt. Så här vill jag göra på mitt framtida bröllop.

This entry was posted in Värt att se?. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>