Underbara mattecoach!

Sittar just nu på Universitetet och coachar matte via msn. Måste säga att det här är det bästa jobb jag någonsin haft. Fatta vad roligt det är att kunna arbeta med att lära ut det ämne jag gillar bäst via den kommunikationsform jag föredrar, alltså skrift! Jag har alltid föredragit skriftlig kommunikation framför muntlig. Jag vet inte varför, men på något sätt måsta man koncentrera sig mer för att få fram det man vill säga om man säger det via skrift.

För er som inte vet vad mattecoach.se är kan följa länken och läsa lite mer, men jag ska förklara lite kort. Vi är ett gäng lärarstudenter som sitter framför msn måndag – torsdag mellan 17-20. Där är elever välkomna att lägga till oss på sina vännerlistor och har sedan möjligheten att kontakta oss när de har ett matteproblem de behöver hjälp med. Vi använder oss sedan av skrift och bilder för att guida eleven genom problemet till en lämplig lösningsmetod. Fördelen med mattecoach på nätet är att eleverna kan vara fullkomligt anonyma om de vill det. De kan ställa vilka frågor som helst och vi hjälper dem.

Jag måste säga att gå till det här jobbet är väldigt lätt. Jag vill komma hit och jag vill hjälpa så många elever som möjligt. Det är en sådan härlig känsla när en eleven förstår någonting de haft svårt med tidigare. Att jobba som mattecoach är mitt lilla ljus i vardagen!

Jag älskar mitt jobb!

This entry was posted in Det glamorösa livet som student. Bookmark the permalink.

2 Responses to Underbara mattecoach!

  1. Emma says:

    Låter ju underbart! Något jag får kolla upp sedan när jag ska läsa matte…

  2. Karin Lundin says:

    Tack så mycket!:) ja det var riktigt kul att vara så nära. roligt att du också var där, då fick du också ta del av en bra konsert!:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>