Your my exception!

Det där med kärlek är en väldigt komplicerad sak… Känslorna gör inte alls som man vill och ”nothing seems to make any sense”, som man så vacker säger på engelska. Tro mig när jag säger att få har så många erfarenheter av denna komplicerade kärleken än jag. Man tror att hjärtats knutar är lösta och man kan rulla vidare med sitt liv och så pang är trasseltrollet där igen och rör till det.

När jag är emotionellt förvirrad älskar jag att sätta mig och titta på en av mina favoritfilmen, nämligen He’s just not that into you. Vet inte exakt vad det är med den här filmen som jag älskar (kanske Justin Long som jag ju nämnt tidigare) men någonting med den här filmen får mig att må bra! Och detta är precis vad jag har sysselsatt mig med ikväll. En riktigt underbar film helt enkelt!

Detta är en av mina absoluta favoritscener. Jag antar att jag är en hopplös romantiker <3

This entry was posted in Helena tänker till. Bookmark the permalink.

One Response to Your my exception!

  1. Sara says:

    Trasseltroll och emotionell förvirring känner jag igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>