Väntan är olidlig!

Snart, väldigt snart så har den sista delen av Harry Potter and the Deathly Hallows part 2 premiär och jag är lite kluven. Samtidigt som jag längtar otroligt mycket till att se fortsättningen och se hur de har valt och gestalta slutet så vill jag ju inte att det tar slut. När man har läst böckerna så många gånger och sett filmerna så är det officiellt över. Det finns inget mer att vänta på… och det känns sådär faktiskt.

Men jag tar i alla fall och bjuder på denna underbara poster! Den får i alla fall mitt hjärta att rusa av längtan.

This entry was posted in Helena tipsar.. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>