Defrost

Nyligen hemkommen från universitetet! Eftersom jag glömde mina långkalsonger hemma i morse så blev det väldigt kallt om benen när jag skulle hem i kväll. Så nu sitter jag under min täckefilt och dricker en varm kopp te samtidigt som jag kollar på några gamla avsnitt av The Big Bang Theory. Där har ni en serie som är fantastiskt bra! I morgon blir det en tidigt start på dagen så jag ska snart sova, måste bara bli varm först.

Med detta klipp säger jag gonatt!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>