Förvånas jag av mig själv? Nej.

Dagen har gått bra, den har liksom rullat på som dagar ska göra. Jag var på praktiken, eller ja, praktik och praktik, jag har börjat min fallstudie. Mysig klass, bra lärare och trevlig skola. Tror det här kan bli ett bra arbete! Jag har även försökt få bukt på försäkringen för datorn, det tar sig.

Till rubriken då. Ibland så förvånas jag inte av mig själv, eller hur man ska säga. Det händer något och jag reagerar på ett sätt som inte förvånar mig det minsta. Som nu när jag kom hem. Jag skulle göra något så enkelt som att slänga upp mössan i korgen på hyllan i klädkammaren. jag tror att jag försökte minst sex gånger, men det ville bara inte hamna rätt. Så nu ligger mössan på golvet i klädkammaren för jag orkade helt enkelt inte bry mig. Jag ska ju ändå ut snart igen. Ett beteende som inte förvånar mig det minsta!

Jag gick ut och gick en sväng förut. Jag är alltid inne i min egen värld när jag är ute. Lurarna i öronen och noll fokus. Så går jag förbi er någon dag utan att hälsa, ta inte illa upp tack.

This entry was posted in Vanlig vardag.... Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>