Funnit felet

Jag har nog äntligen insett vad det är som går fel varenda gång som jag försöker hålla denna blogg igång. Jag måste börja skriva för min egen skull och inte för någon annans skulle. Jag kan inte skriva som om en massa människor läser denna blogg, för det vet jag att de inte gör, men jag har ändå ett behov av att skriva av mig, så varför inte göra det här? Jag får helt enkelt göra detta som en del av min mentala process och om någon sen skulle hitta hit och läsa denna lilla blogg så är det bara ett stort plus i kanten!

Men innan denna blogg kommer så långt att någon läser den så har jag den bara för mig och mina tankar. Deal?

Peace out!

This entry was posted in Helena tänker till. Bookmark the permalink.

One Response to Funnit felet

  1. Hanna says:

    Söööt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>