God morgon

Mitt tips för dagen: läs inte kurslitteratur i soffan! Jag gjorde det idag och helt plötsligt vaknade jag och min ljusa lägenhet låg i mörker och 1.5 timma hade gått. Nu är jag lite vimmelkantig och funderar över vad jag drömde egentligen. Jag drömde nämligen att jag drömde att jag drömde. Rörigt? Ja det tycker jag också. Jag hade alltså en dröm i en dröm i en dröm. Och jag var helt säker på att jag vaknade ut min dröm, men då drömde jag bara att jag vaknade.

Nu ska jag gå iväg för lite läxläsning med en tjej. Tisdag är homework day!

This entry was posted in Helena tänker till. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>