Hamilton

Jag har precis kommit hem från en kväll med Hanna. Fantastiskt vad mycket man skrattar med henne. Nu lever jag några år till.

Vi var i alla fall och såg Hamilton och ska jag vara helt ärlig så tror jag att jag hade alldeles för höga förväntningar på den för jag blev rätt besviken faktiskt. Den var väldigt välgjord såklart, men den var lång, seg och händelselös. Hade inte Persbrandt varit med i den hade den knappt varit värd att se. Det fanns vissa bra scener där Persbrandt fick vara lite bad ass och några scener där man blev förvånad och spänd, men inte tillräckligt för att ge filmen ett högt betyg. Sorry, men det blir bara 2 av 5 för dig Hamilton.

Bjuder på trailern.

This entry was posted in Tystnad, Tagning!. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>