Helg!

Det här veckan har varit fullsmäckad med grejer att göra. Det har varit praktik, skola, jobb, vänner, sjunga och massa mera. Så jag avslutade denna intensiva vecka med en film och lite tilltugg.

Filmen jag såg var Super 8. Jag hade egentligen inga direkta förväntningar på den filmen, så jag blev faktiskt väldigt glatt överraskad. Jag tycker att den var väldigt välgjord med snygga specialeffekter och bra skådisar. Själva storyn var väl i och för sig inte så originell direkt, men helheten gjorde en väldigt bra film.Tror nog jag skulle fe filmen 3,5 av 5. Värd att se om man gillar den typen av filmer. Jag tycker att det var väldigt intressant att man inte fick veta varför filmen heter Super 8 förrän i eftertexten.

Trailern:

This entry was posted in Tystnad, Tagning!. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>