If you can’t beat them, join them!

Jag har aldrig förstått mig på människor som gör en stor grej av att de ska tvätta håret. De som påpekar att de ska tvätta håret. Det har liksom aldrig varit något märkvärdigt för min del och jag brukade tänka, dusch som dusch, spelar roll om du tvättar håret eller inte. Men just nu håller jag på att avvänja mitt hår från att tvättas så ofta. I vanliga fall tvättar jag håret varannan dag, men nu försöker jag dra ner på det. Helt plötsligt kan jag förstå grejen med att tvätta håret. För oj vad skönt det är att tvätta håret om det varit skitigt en längre tid! Så nu blir jag en av alla dessa jag tidigare irriterat mig på och säger: I kväll ska jag tvätta håret!

This entry was posted in Helena tänker till. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>