lördag

Facebook går varmt med heta diskussioner om hur fasen Björn Ranelid kunde gå vidare till finalen. Med tanke på att inte en enda av mina 304 vänner på facebook (okey man måste räkna bort de som inte bor i Sverige) skriver något positivt om hans uppträdande så måste resultaten vara fixade på något sätt. För vad är oddsen att ett bidrag får tillräckligt många röster för att gå direkt till final, men inte en enda på 300 röstar på honom? Märkligt..

För övrigt har jag spenderat den här dagen med att inte göra någonting! Jag förflyttade mig från sängen till soffan och här har jag suttit, förutom när jag lagade mat eller var på toa. Jag tänkte sitta här ett tag till för nu ska jag se några avsnitt av Sherlock Holmes!

GONATT

Random arkivbild på mig och Sara från förra året <3

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>