Måndag…

Jag åt världens godaste paprika till frukost idag! På riktigt. Jag har nog aldrig ätit en så god paprika förut. smaken, krispigheten, allt var perfekt! Jag åt förstås inte bara en paprika, utan det var äggröra och skinka till också. Sen avslutade jag det med en grapefrukt. Jag har fått för mig att jag ska börja äta mer grapefrukt, det är ju faktiskt väldigt gott!

Nu ska jag i alla fall iväg och träna snart. Jag och Emma ska köra ett gym pass och sen ska jag nog simma lite också. Ska bli skönt.

By the way! Min bror kör Vasaloppet idag. Så idag tänker vi på honom.

This entry was posted in Onödigt vetande. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>