Mental tillväxt.

Jag kan nog dra slutsatsen att dagen gått helt okey såhär långt. En sten har släppt från bröstet (magen?) jag vet inte, men skönt känns det. Jag har nämligen ringt till elbolaget idag! Kanske låter som en liten bedrift, men ni förstår att Helena lider av en rätt så allvarlig telefonskräck så att ringa till Elbolaget kräver låååång mental förberedelse. Jag har ”förberett mig” i drygt tre månader mu. Minst! Eller ska man kalla det förträngning?

Såhär är är det i alla fall: Jag flyttade in i min lägenhet 1 oktober och har inte fått en enda elräkning sedan dess. Först trodde jag att jag skulle få per kvartal, sen trodde jag att räkningen skulle komma vid årsskiftet, men när det inte kom någonting så började jag bli lite orolig.. Visst, jag har el och det är väl skönt att slippa räkningar, men jag kunde bara tänka på den där massiva räkningen som låg och byggdes på någonstans. Usch!

Så idag ringde jag. Efter mycket letande och trixande så trodde hon i kundservice att hon hittat rätt lägenhet och kunde se att räkningarna förmodligen har kommit till min hyresvärd istället för till mig. Han i sin tur kan ju inte ha lagt märke till detta eftersom jag varken har fått telefonsamtal eller indragen el. Men nu står jag skriven på elen och första räkningen (f.o.m. idag) kommer vid månadsslutet. Nu ska jag bara få tag på min hyresvärd. Lättare sagt en gjort!

På tal om vita staket så har jag hittat tillbaka till ett gammalt favoritband. Sov till dem på bussen hem från skolan idag. Så den här får bli dagens låt!

This entry was posted in Tune of the day.. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>