Motivation någon?

Finns det någon som kan dela med sig av lite motivation till mig? Det har gått nästan en vecka nu utan att jag fått något vettigt gjort alls. Jag har visserligen inte mått bra alla dagar, men ändå. Nae, det här är illa! Jag måste skärpa mig. Jag säger det hela tiden men så gör jag inte det ändå..

Ibland önskar jag att studentlivet bara handlade om att gå runt i åvven och vara lycklig, men det funkar visst inte riktigt så. Nu ska jag i alla fall gå ut i solen på en promenad och se om jag får lite inspiration till att göra nått..

This entry was posted in Det glamorösa livet som student. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>