Nått att se fram emot

Ikväll har jag varit på ett Living & Room party. Det är när en representant från företaget Living & Room kommer hem till folk och visar en massa fina saker inom heminredning. Det blev inte så mycket köpt, bara en grej, men den visar jag när den kommer.

Jag satt och pratade med Emma på facebook nyss. Emma befinner sig i Wales och där ligger de visst lite före när det kommer till nya filmer och så för hon visade en film för mig som jag vill se, och det nu! Men nej. I Sverige så måste man vänta till Maj för att få se den. Åh! Ibland önskar jag att jag var permanent bosatt i USA. Jag skulle gå på bio jämt!

Bästa typen av snyftare och en klassisk tjejfilm om jag får slänga ut en vild gissning.

This entry was posted in Värt att se?. Bookmark the permalink.

2 Responses to Nått att se fram emot

  1. Herregud ja börja tjuta bara av trailern ^^ Jag vill också se!!!

  2. Emma says:

    Jag hann inte se den i helgen, måste bli denna vecka! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>