Nerds

Ja vad säger man? Jag skrev ingeting igår. Jag orkade inte. Jag skrev ingenting idag för jag hade ingen lust. Fast o andra sidan så har jag ju sagt att jag bara skriver den här bloggen för min egen skull så varför förklara mig över huvud tagen. Så det struntar vi i!

Igår var jag i alla fall på bowling och pizzahäng med alla underbara mattecoacher! Sånt gillar vi. Vi träffas ju aldrig i vanliga fall utan vi sitter där två och två på kvällarna och pratar knappt med varandra. Så är det kul att leka av sig lite.

Den här dagen har varit som de flesta dagarna nu mera. Jag har så mycket jag tänkt göra men så gör jag i stort sätt ingenting av det. Jag har i alla fall diskat idag, alltid något.. Jag var en sväng till Coop också och hittade dessa:

Nerds är en godissort som jag först stötte på i USA. Jag åt dem aldrig där, förutom på halloween för de var populära att ge bort då. Men en liten del av mig blir alltid sådär löjligt glad så fort jag ser en ny produkt som kommer från USA. Jag tror att det är för att jag hoppas att mina favoriter ska vara nästa nykomling (hello!? Skittles!!). Jag har faktiskt börjat skriva en lista på saker som jag saknar från USA. Den listan ska jag ta med mig när Jag åker dit i sommar!

Så här ser de ut. De är faktiskt väldigt goda. Men nu ska jag gå och lägga mig för imorgon ska jag upp och jobba i några timmar, sen blir det tvätt och städ för hela slanten… Gonatt!

This entry was posted in Allt och ingenting. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>