Torsdag ”morgon”

Nu är mitt internet igång som det ska igen. Allt som krävdes var att starta om den. Skönt när det går att lösa problemen så enkelt.

Just nu har jag inte så mycket att skriva, jag har precis gått upp. Jag vaknade av klockan vid tio, men låg kvar i sängen en timma och lyssnade på radio och spelade Wordfeud. Helt okey start på dagen! Nu måste jag ta tag i dagen och jag ska börja med att städa färdigt i lägenheten. Det är så mycket enklare att koncentrera sig när man har det rent och snyggt omkring sig.

Förresten! I går kväll kollade jag runt bland mina gamla foton och kom fram till en sak. Jag ska nog spara ut min lugg och resten av mitt hår igen. Jag saknar det!

Arkivbild från april 2010

This entry was posted in Vanlig vardag.... Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>