Ut ur mitt huvud!

Jag är så trött på drömmar som rör till det i mitt huvud. Jag kan stå ut med konstiga drömmar som inte har någon anknytning till verkligheten, men när det börjar bli personliga grejer, då blir jag irriterad. Både igår och i natt så har jag drömt om en viss person som jag har arbetat väldigt intensivt med att få ut ur mitt huvud och jag trodde verkligen att jag hade lyckats. Jag vill inte ha honom där! Det bara ställer till det och det leder ingen vart i alla fall. Dammit!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>