Vår!

Det känns verkligen som vår i luften. Hur skönt som helst! Jag var ute och gick förut och det kändes som om jag hade varit ute en halvtimma ungefär och ville inte gå in, men jag var på tok för hungrig för att fortsätta gå. När jag väl kom in och tittade på klockan så insåg jag att jag varit ute i nästan två timmar i det underbara solskenet! Jag var i sån total lycka ute i skogen att jag inte märkte att tiden gick.

Ibland är jag väldigt glad för att vi har en skog så nära.

This entry was posted in Allt och ingenting. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>