Bad ass!

Igår var jag och Sara på bio. Vi bestämde oss för att se Mission Impossible 4 – Ghost Protocol. Jag måste säga att filmen var totalt Bad Ass (det ska förtydligas att detta är alltså något positivt för de som inte förstår det, typ mamma). När man gör uppföljare efter uppföljare så kan det ofta bli så att filmerna förlorar sin charm, men det tycker jag verkligen inte har hänt här. Jag har inte de andra Mission Impossible filmerna i huvudet, men det här skulle lätt kunna vara den bästa av alla. Det var konstant spännande och väldigt underhållande. Man kan visserligen se att Tom Cruise inte är ung längre, men har gör ett bra jobb och det gör även Mikael Nyqvist (coolt att svenskarna ses mer och mer i filmbranchen). I slutbetyg så får filmen i alla fall 4 av 5. Det är den lätt värd!

Trailen:

This entry was posted in Tystnad, Tagning!. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>