Berätta jobbiga nyheter

Som vanligt sitter jag här mitt i natten och underhåller mig med youtube. Jag hittade en serie som heter ”My Strange Addictions” och kom på en brilliant ide!

Om du är homosexuell och inte vet hur du ska berätta det för folk så har jag en fantastisk idé! Börja med att berätta att du har samma sexuella läggning som killen i klippet. Följ upp detta med ett : ”Jag skojade bara, jag är bra homosexuell”. Då tror jag att alla kommer välkomna din homosexuella läggning med öppna armar och acceptera dig No questions asked!!

This entry was posted in Helena tipsar.. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>