Dagens onödiga.

Jag har börjat äta väldigt mycket grapefrukt. Jag vet inte varför, men jag fick bara för mig att börja göra det. Jag äter en halv grapefrukt till frukost varje morgon (inte bara det så klart) och den andra halvan någon gång under dagen. Jag har kommit fram till att det är fruktansvärt gott med grapefrukt! Om man hittar de där perfekta så klart. Och det har jag gjort än så länge (peppar peppar).

A grapefruit a day keeps the doctor away?

This entry was posted in Onödigt vetande. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>