Hur allt började

Att jag är filmnörd är det nog ingen som har missat. Något som jag är extra svag för är filmer med superhjälteteman. X-men, Matrix, Spiderman, Captain America, Iron Man och liknande. Det absolut bästa med dessa typer av filmer är att se hur allting börjar, hur hjältarna ”skapas”. Därför blev jag väldigt glad när filmen ”X-men First Class” kom förra året. Nu när jag har spenderat nästan 48 timmar i sängen så har jag kollat på X-men en del. Den ”nya” filmen är nog den jag gillar mest, men så blir jag lite petig..

Såhär ligger det till. När man tittar på en tänkt serie från börjat till slut, utan uppehåll, så händer det ibland att man hittar vissa småfel i upplägget. Om vi ska ta X-men som ett exempel då. Här träffar vi på flera kända karaktärer och vi får se hur Eric blir Magneto och hur Charles blir Professor X. I slutet får man se hur den unge Charles blir förlamad och hamnar i sin rullstol, och det är här problemet ligger! För i de senare X-men filmerna så kan vi se en betydligt äldre Professor X som är uppe på benen och går. Ajajaj! Fy skäms!

Jag har exempel på fler liknande fel. Min favorit är ur Kenny Starfighter! Men det kan vi ta en annan gång.

This entry was posted in Onödigt vetande. Bookmark the permalink.

One Response to Hur allt började

  1. Sofie says:

    Sådant där stör jag mig också på!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>