Lemonade

En av de saker som jag har mest cravings efter sen min tid i USA är lemonad. Jag jagar konstant efter en god lemonad här i Sverige, men hittar verkligen ingen. Snappels pink lemonade är helt okey, men inte riktigt rätt. Även Vitamin Wells smak Defence är också rätt god, men även den saknar det där lilla extra.

Hur som helst. Nu ikväll när jag åkte hem från ett av mina extraknäck så åkte jag förbi Lägerhyddan. Skulle ta ut pengar, men samtidigt var jag så galet sugen på något uppfriskande att dricka. Tänkte mig då en Defence eller i andra hand, en snapple. Men ingen av dessa fanns så då bestämde jag mig för att prova en annan lemonad som jag spanat på några gånger i hyllan. Nämligen denna:

Snacka om besvikelse!! Det här måste vara en av de vidrigaste saker jag druckit på länge. Det smakade i stort sätt som citronsaft (sådan som man kan köpa i en lite grön flaska med gul kork) som de kört i sodastreamern och lagt till lite kemikalier på det. Mitt tips: Köp den inte!

This entry was posted in Helena tipsar.. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>