Påskcafé

Om det är någon som inte visste det så är det så att jag är volontär för organisationen MinStoraDag. MSD arbetar med att uppfylla svårt sjuka barns önskedrömmar

Idag hade MSD påskcafé på universitetssjukhuset i Linköping. Dagens hedersgäst var ingen mindre än Tobbe Trollkarl!

Det är första gången som jag träffar honom och jag måste säga att han var en oerhört trevlig person! Han var fantastisk med barnen och väldigt social. Han såg verkligen varenda unge (och vuxna med för den delen).

Han gav en liten trolleriföreställning där han trollade med pengar och dukar och jag skrattade minst lika mycket som barnen (om inte mer). Han var rolig, kvick och hade jättefin kontakt med barnen. Och jag måste erkänna att jag tycker han är lite söt med!

This entry was posted in Allt och ingenting. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>