plugg

De senaste dagarna har inte varit glamorösa vill jag lova. Eftersom jag så lägligt blev sjuk förra veckan så hamnade jag efter i mitt pluggnade och mitt skrivande av den kartläggning som jag håller på med. Nu är jag frisk och måste ta tag i skiten, vilket innebär att jag sitter och badar i kurslitteratur i stort sätt hela dagarna. Om inte världen var jobbig nog just nu så har jag drabbats av skrivkramp. Jag får ner enstaka meningar på pappret, men sen tar det stopp. jag har suttit i bibblan hela dagen och inte lyckats producera med en en sidas text (av 10). Sist jag körde en heldag i bibblan skrev jag 4 sidor på två timmar (inklusive referenser). Vart är den Helena någon stans?

Nu börjar det släppa lite. Så dags nu. Jag är jättetrött, men vågar knappt gå och lägga mig för att jag är rädd att jag ska förlora mitt lilla flow om jag avbryter och vara fast i pennhäftan imorgon ingen.. Men jag måste nog gå och lägga mig snart. Jag ska upp sju imorgon för ett examinerande seminarium..

Jag måste nog gå och sova nu för det känns ungefär som om huvudet ska implodera och explodera på samma gång. *suck*

This entry was posted in Det glamorösa livet som student. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>