Rekord

Det här måste vara rekord. Det är 34 timmar kvar till deadline för arbetet jag skrivit och tro det eller ej, men jag är klar! Jag förstår det inte själv. Jag brukar alltid sitt natten innan och skicka in det ungefär en kvart innan, men de senaste gångerna har jag haft lite mer framförhållning (4-5 timmar ungefär) men som sagt. Den här gången tar nog priset. Det kanske låter konstigt att säga det, men jag vill tacka alla elever som inte gick in på mattecoach ikväll. Det var så lugnt ikväll att jag kunde skriva färdigt mitt arbete. Bra där!

Nu ska jag gå och sova! Godnatt.

This entry was posted in Det glamorösa livet som student. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>