Source Code

Dags för en ny filmrecension. Den här gången är det för filmen Source Code. Den handlar om en soldag (Jake Gyllenhaal) som vaknar upp i en främmande mans kropp. Till slut inser han att han är del i en utredning där man med nu teknik försöker hitta en man som bombat ett tåg utanför Chicago. Rent allmänt gillade jag den här storyn. Den hade precis lagom med intressanta händelser och spännande tvister. Saker och ting utformar sig inte alltid som man tänkt sig. Jag tycker även att skådisarna gör ett bra jobb och de passar för sina roller. Men som oftast så är det någonting som jag inte gillar med den, jag kan bara inte sätta fingret på vad. Ibland kändes det lite som om de hastade igenom storyn och gick för snabbt förbi vissa delar. Men allt som allt så är detta en film i min smak. Betyg? 3,5 av 5.

Trailern:

This entry was posted in Tystnad, Tagning!. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>