Take Me Home Tonight

Här kommer ännu en filmrecension av lilla mig.

Den här gången har jag sett Take Me Home Tonight som är en film som utspelar sig under i stort sätt en enda kväll under sent 80-tal. Matt Frankling (Topher Grace) försöker charma sin High School crush genom att framställa sig själv som den han tror att hon vill att han ska vara. Kvällen blir en ”don’t think, just do” typ av kväll och innehåller allt från frierier till bilstöld och allt där emellan. Jag måste erkänna att filmen var inte i närheten av så bra som jag trodde att den skulle vara och även om den var händelserik och full med bra skådisar så blev jag lite besviken. Det gick helt klart att se den, men jag tvivlar på om jag kommer att se den igen. Jag har inget sug efter det i alla fall. Den får 2 av 5 (kanske 2,5) av mig. Sorry…

Trailer:

This entry was posted in Tystnad, Tagning!. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>